wellness weekend

Wellness weekend. Weekendje ontspannen? Na een lange en ook zware week, kan jij je helemaal gaan ontspannen in de sauna en kan jij je hoofd leegmaken. Even aan helemaal niks denken. Je kan alleen maar gaan denken in wat je het hele weekend gaat doen. Dat zou je enige onderwerp kunnen zijn waar je over kan gaan denken, verder over helemaal niks. Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen kan jou dit allemaal bieden. Veel verschillende arrangementen en faciliteiten. De sauna is een van de faciliteiten waar je gebruik van moet hebben gemaakt.

Wil jij dit ook?

Veel klanten zijn hier al langs geweest en kunnen alleen positieve verhalen vertellen over Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. Ze vonden de sfeer zeer fijn en het personeel was heel erg vriendelijk en helpt jou met wat jij graag wilt weten. Ook de sauna ziet er verzorgd uit en er is daar genoeg ruimte voor iedereen. Je zal nooit horen dat het vol is, want niet iedereen zit op dezelfde plek bij de zelfde faciliteit. Je kan ook lekker gaan baden en je helemaal ontspannen of naar de hammam gaan en je daar laten verzorgen. Ook kan je je laten masseren door een van de masseurs die jou een massage geeft die je nooit zou vergeten. Een massage is vooral fijn als je hele lichaam vast zit. Thuis wordt je wellicht ook niet gemasseerd, dus hier krijg je de massage die je niet meer kan vergeten.

wellness weekend 1

Meer weten?

Kijk even rond op de website. Zo heb je zelf ook een beter inzicht voor wat je eigenlijk betaald. Dit is natuurlijk wel fijn. Zo heb je niet ineens onverwachts hogere kosten. Als je een specifieke vraag hebt die niet beantwoord kan worden door te kijken op de website. Neem dan telefonisch contact op en een van de medewerkers helpt jou graag verder bij het boeken van een wellness weekend.