Van onze manager mochten we gebruik maken van een massage op kantoor. Hij was op deze site terechtgekomen en het leek hem een goed idee om dit eens te proberen. En dat hebben we gedaan, het is echt prima bevallen! Ik werk nu zo´n tien jaar op hetzelfde kantoor met hele fijne collega´s. Onze manager staat open voor vernieuwing, dat vind ik erg fijn. Deze massage op kantoor was echt heerlijk en erna kreeg ik echt een enorme boost in mijn werk. Ik was weer ontspannen, met name mijn nek en mijn rug hebben ze heerlijk gemasseerd. Het leek net alsof er nieuwe energie vrijkwam in mijn lijf. Ik was herboren! Mijn manager vond het ook prachtig om te zien hoe wij op kantoor weer helemaal opleefden. Allemaal blij dus!

Herhaling

Ik heb gisteren aan mijn manager gevraagd of we dit vaker kunnen doen. Een moment van ontspanning maar zeker ook een moment om even wat energie bij te tanken. Dat komt het werk alleen maar ten goede. Mijn manager moest glimlachen toen ik het hem vroeg. Ik denk dat dit wel goed komt. Ik vond het helemaal geweldig deze massage.