Het kledingmerk in dit artikel richt zich op het leveren van unieke ontwerpen en kleding met stijl. Ook verbinden ze de creaties van dit merk die streetwear met luxe mode. Daarnaast streeft het bedrijf naar perfectie en om op te vallen. Dat doen ze door ontzettend veel aandacht te besteden aan kwaliteit en elegantie. Het team is gedreven door passie en om bij te dragen aan de elite levensstijl van het hedendaagse leven.

Lumi3re, het merk bij uitstek voor tracksuits.

Welke merk hebben het over? Het is namelijk Lumi3re. Hoe spreek je Lumi3re uit? Dat is wel handig om te weten als je dit top merk aanschaft. Heel simpel, het is Lumiere. Het staat met name bekend om zijn tracksuits en trainingspakken. Maar het assortiment is veel breder dan alleen dat. Je vindt er vette denim, shirts en warme jassen. Wat vooral opvalt aan Lumi3re is een duidelijke en uitgesproken streetstyle, maar weet dat zonder moeite te combineren met klasse en elegantie. Het team van Lumi3re haalt dan ook de inspiratie uit de jaren '90, industrieel en vintage. Je vindt dit merk in alle grote kledingzaken, zowel online als offline.

De collectie van Lumi3re

Als je door de collectie van Lumi3re kijkt vind je altijd wel iets geschikts. Van een signature tracksuit tot een perfecte denim. Voornamelijk zijn de trainingspakken erg veel verkocht. Ze hebben een comfortabele boxed fit en is door de klasse uitstraling geschikt voor een rustige dag thuis of voor in de sportschool. Alles is wat hier betreft mogelijk. De nadruk bij denim kleding ligt vooral op duurzaamheid en luxe. Met een losse pasvorm die is geïnspireerd op vintage stukken. Dat geeft een klassieke uitstraling. Daarnaast is denim van Lumi3re gemaakt van duurzame stoffen uit Frankrijk.

Lumiere trainingspakken voor de heren

Het Lumiere trainingspak heren is een must voor de garderobe. Deze pakken zijn namelijk erg comfortabel en vind je in veel diverse kleuren. Deze trainingspakken van Lumi3re bestaan uit een broek en een hoodie. De hoodie heeft een capuchon en buidelzak. Zo'n buidelzak is ideaal geschikt om je handen te laten rusten. De broeken zitten erg lekker door de elastisch band met trekkoord. Je telefoon en portemonnee gaat makkelijk met deze broek, omdat er twee zijzakken zijn verwerkt en een achterzak. Het merknaam vind je op beide kledingstukken terug. Heel stijlvol en hip. Dus als je een trainingspak wilt voor op de bank met Netflix of als je de straat opgaat, Lumi3re is hét merk.