spandoek bouwhek

Er zijn zoveel manieren om reclame te maken voor je bedrijf. Een algemene regel is dat hoe vaker je een bedrijfsnaam ziet, hoe beter deze blijft hangen. Maar traditionele vormen van reclame zoals op televisie zijn steeds minder effectief. Op zoek naar een alternatief om je bedrijfsnaam te promoten? Regel een spandoek op een bouwhek.

Een spandoek?

spandoek bouwhek

Ja, een spandoek. Je kunt namelijk een spandoek op een bouwhek spannen en zo een boodschap overbrengen. Het idee met bouwhekken is dat deze vaak meerdere dagen, weken of zelfs maanden op een plek hangen. Wie er langs loopt, ziet dit dus veel vaker voorbij komen. Hoe vaker ze dit zien, hoe beter de boodschap blijft hangen.

Bedrijfsnaam of iets anders

Je kunt een spandoek op een bouwhek voorzien van je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Dat is altijd een goede keuze. Maar je kunt natuurlijk ook een alternatieve boodschap erop zetten. Of een tekst bedoeld om mensen aan te sporen iets te doen. Er zijn een aantal grote bedrijven die zo goed herkenbaar zijn aan hun oneliners, ondertitels of veel voorkomende grapjes dat juist die tekst op een spandoek misschien een heel leuk idee is.