Nieuwe Terras windschermen

Al meer dan 15 jaar ben ik eigenaar van een restaurant aan het strand. Elk jaar pakken wij wel wat aan. Zo hebben wij afgelopen jaar de keuken verbouwd en wilde we dit jaar graag nieuwe Terras windschermen kopen. Aangezien de oude windschermen wat verouderd zijn, zijn we opzoek gegaan naar bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Na een aantal website’s te hebben vergeleken kwamen we uit bij Xterior. Het bedrijf waar wij ook onze horeca parasols hebben gekocht. Uit ervaring weten wij dat het bedrijf erg duidelijk is. Zo weet je precies wat je betaald en staat kwaliteit bij hun voorop. 

Wederom zeer tevreden!logo xterior

Na een keuze te hebben gemaakt kwamen ze na een week al de Terras windschermen plaatsen. Tijdens het plaatsen laten ze nogmaals zien dat ze professioneel werk willen afleveren. Zo word alles tot op de puntjes afgewerkt. Het is in mijn ogen ook echt een aanrader om op de website een kijkje te nemen voor de mogelijkheden. Je bent namelijk bij Xterior verzekerd van de volgende punten!

• hoge mate van flexibileit

• korte levertijden

• scherpe prijsstelling

• maatwerk is standaard

Indien je vragen hebt over de producten of extra informatie wilt, dan kan je te allen tijde contact opnemen met Xterior.