zoo-adventure-outdoor-laarzen-dames

Leuk, je bent een paardenmeisje of paardenvrouw en staat positief in het leven. Dan ben je veel van je vrije tijd te vinden in de stal. Daar draag je natuurlijk niet je mooiste kleding, maar wel kleding die tegen een stootje kan. Je moet bijvoorbeeld de stal uitmesten. Dus denk je er over na om stalschoenen van ZOO Footwear te kopen. Dit zijn sneakers met uitneembare zool, maar ze hebben meer goede eigenschappen. Om je twijfels weg te nemen kun je het beste dit artikel lezen. 

De stalschoenen van ZOO Footwear kopen: dit zijn de redenen om het te doen

Je bent stapelgek op paarden. In het weekend en andere momenten rijd je graag. Maar je ontkomt er ook niet aan om de paarden in de stal goed te verzorgen. Je moet ze kammen, de stal uitmesten, ze eten en drinken geven en ze natuurlijk knuffelen, want dat vinden ze ook erg fijn. Dus trek je op die momenten niet je zondagse pak aan, maar juist kleding die wel vies mag worden. Nu ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor in de stal. Via het internet ben je terecht gekomen op ZOO Footwear, de leuke website met geweldige schoenen. Maar waarom zou je de stalschoenen van ZOO Footwear kopen? Om de volgende redenen:

  • Waterproof zijn
  • Comfortabel zitten
  • Sneakers met uitneembare zool zijn
  • Er leuk uitzien
  • Ook geschikt zijn als je een hoge wreef hebt
  • Ze van leer zijn gemaakt

De leren stalschoenen van ZOO Footwear zijn dus volledig waterdicht. Van top tot teen, van veter tot watertong. De schoenen zijn namelijk voorzien van het Aquastop membraan. Dus als je schoenen super vies zijn, omdat je de stal aan het uitmesten bent, spoel je ze gewoon af met water. Terwijl je ze nog aan hebt. Dat maakt niet uit, ze zijn toch waterdicht. Daardoor spoel je met gemak alle viezigheid van je schoenen. Zodat je ze daarna weer vies kunt maken. Of stiekem ergens anders naartoe kunt dragen. 

De stalschoenen zitten comfortabel, waardoor je er urenlang op kunt staan. Aangezien je in de stal niet in een paar minuten klaar bent, is dat wel zo prettig. Het zijn net sneakers met uitneembare zool. Hierdoor kun je deze stalschoenen ook dragen als je een zooltje hebt dat in schoenen moet. Daar is goed over nagedacht. De veters zijn lang en lopen vanaf de onderkant van je wreef tot het einde van de verhoogde sneaker van 13 centimeter. Hierdoor pas je de schoenen makkelijk aan jouw voet aan. Het maakt dus niet uit of je een hoge wreef hebt. Dus ja, het is verstandig om de stalschoenen van ZOO Footwear te kopen. 

De stalschoenen van ZOO Footwear kopen: het zijn sneakers met uitneembare zool

De sneakers met uitneembare zool, die je kunt dragen in de stal, zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Ga eens naar de website van ZOO Footwear en bekijk alle schoenen. Je kunt kiezen voor een fel kleurtje, of een simpele kleur als zwart of bruin. De keuze is aan jou.