Personal trainer Nijmegen

Afvallen en gezond eten vind ik persoonlijk erg belangrijk, maar soms vind ik het ook wel moeilijk. Gelukkig krijg ik veel hulp van mijn personal trainer Nijmegen bij Target PT! Mijn fitnessdoelen leken eerst heel ver weg, maar nu ik regelmatig sport en het zelfs leuk begin te vinden, geloof ik er ook steeds meer in dat ik deze doelen ook echt ga halen!

Personal trainer Nijmegen

Kleinschalig en fijne sfeer

Een van de redenen waarom ik graag bij Target PT sport, is vanwege de fijne sfeer. Door de kleinschaligheid voelt het bij binnenkomst al meteen erg persoonlijk en vertrouwd. De medewerkers zijn erg hartelijk en professioneel tegelijk. Mijn personal trainer Nijmegen vind ik dan ook echt geweldig, want zij weet me echt te motiveren om het allerbeste uit mezelf te halen. Haar begeleiding is enorm goed en ze geeft me goede tips over de verschillende oefeningen. En het allerbelangrijkste: gezond leven en afvallen zijn doelen voor op de lange termijn en dit betekent dus ook een lifestyle-verandering. Dankzij de coaching van mijn personal trainer wordt deze verandering een stuk makkelijker!

Fit, gezond en sterk!

Personal trainer Nijmegen

Mijn voornaamste doel is afvallen en sterker worden en sinds ik bij Target PT sport, begin ik echt verschil te merken. Ik heb een sportschema gekregen en deze is erg effectief en makkelijk vol te houden. Mijn conditie is ook heel erg verbeterd en ik kan nu traplopen en rennen voor de trein, zonder dat ik meteen uitgeput raak. Ook til ik nu zonder problemen mijn eigen koffers en voel ik me in het algemeen gewoon veel fitter dan ooit tevoren. Wil jij ook graag afvallen en gezonder en fitter worden? Dan raad ik echt aan om een gratis proefles bij de personal trainer Nijmegen te boeken!